Citroen peper pasta - by Lizzy
Ingredienten voor 4 personen:
- 350 gram penne
- 2 teentjes knoflook
- Bak & Braad olijfolie
- 1 verse rode peper (als je van pittig houdt kun je er meer in doen)
- 1 citroen
- 4 kipfilets
- 4 eidooiers
- 250 ml slagroom
- parmezaanse kaas
Bereidingswijze:
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze bruin. Voeg de fijngesneden of geperste knoflook toe aan de kip. Maak de peper schoon, snijd deze in ringen en voeg bij de kip. Rasp de citroen en pers het sap uit boven de pan met kip. Let op, de smaak van citroen is erg snel overheersend. Een halve citroen raspen en een klein beetje sap geeft genoeg smaak! Zet het vuur laag. Breek de eieren en voeg de eidooiers toe aan het mengsel. Voeg de slagroom en de parmezaanse kaas toe en verwarm het geheel een paar minuten. Giet de pasta af en roer de saus door de pasta.