Pasta met Boursin Cuisine by Babetje

13-02-2012 09:25

Ingredienten 4 personen:

  • 1 zak diepvries garnalen (of kipfilet)
  • Verschillende groenten zoals: gourgette, aubergine, champignons, paprika, prei, e.d.
  • 1 bakje Boursin Cuisine
  • Verse ravioli

Bereiding:

Zet een pan water op tbv de ravioli en kook deze volgens aanwijzingen op de verpakking. Snij de groenten en bak deze in een diepe pan (bij voorkeur wok of een diepe hapjes pan). Voeg de garnalen en de boursin cuisine toe. Laat dit op laag vuur staan en vergeet niet te roeren. Zodra de pasta gekookt is kan deze (na afgieten) toegevoegd worden aan de saus. Even doorroeren en op temperatuur laten komen en dan kan je aan tafel.

Variatietip: de groenten kunnen natuurlijk naar wens gevarieerd worden, maar ook de pasta kan gevarieerd worden door bijvoorbeeld penne, spaghetti of vlinders te gebruiken.

Eetsmakelijk!